LYNN

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen, je hebt tenslotte niet voor niets het kopje vernoemd naar mijn naam aangeklikt. Ik ben Lynn, 19 jaar (05.11.1997) en student. Prima intro paginaatje zou je denken, niets meer aan doen. Opslaan, versturen en online gooien.

Poging twee

Hi! Lynn hier. Je bent op het stukje van mijn site aangekomen dat helemaal over mij gaat (waah!). Toch wel een dingetje, zo’n pagina helemaal over jezelf want wat in hemels naam zet je daarin. Laat ik maar bij het begin beginnen.

Op 5 november 1997 werd ik geboren in de Tilburg, de stad waar ik nu nog steeds dagelijks te vinden ben terwijl ik journalistiek studeer. In mijn leven gaat niet alles zoals gepland, zo bleef ik zitten in 4 havo en stopte ik met mijn eerste opleiding. Ik hang van quotes aan elkaar, en ‘You end up where you are meant to be’ is wel op mijn leven van toepassing. Om wat orde in de chaos te brengen maak ik overal lijstjes van, een travel diary en bucketlist heb ik ook aangelegd en om alles helemaal compleet te maken heb ik nog een heel arsenaal aan notitieboekjes liggen.

Als je Social Media een hobby zou kunnen noemen zou dat die van mij zijn, uren kan ik besteden op de trending pagina van Instagram, scrollen door twitter; dat bestaat nog ja. Mijn scherm laat ook vaak de homepage van Netflix zien als ik weer eens op zoek ben naar een nieuwe film of serie.

Mijn droom is om te wonen in het buitenland en Engeland staat hoog op mijn lijstje. Na een jaar studeren in het Engels vond ik het dan ook tijd om een Engelse blog te beginnen. Op So She Frowns lees je over mijn droom om in het buitenland te wonen en mijn leven als student.

 

Ik hou (!) van social media, volg mij daar ook!

Instagram, Twitter, Facebook & Pinterest

Contact : contact [at] lynnvandun [dot] com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *