L I V I N G

School starts again!

School starts again! Niet meer dagen lang in mijn sport kleren rond lopen omdat ik weet dat ik ergens vandaag nog ga sporten. Niet meer uitslapen alsof mijn leven er vanaf hangt en geen tijd meer voor netflix marathons. In plaats daarvan zullen mijn dagen zijn gevuld met vroeg opstaan, opdrachten, tentamens en aftellen tot het weekend. En eerlijk? Ik vind het nieteens erg, ik kijk er zelfs best wel naar uit. Ik hou absoluut niet van stil zitten en niets te doen hebben en in de vakantie gebeurd dat naar mijn zin toch wat te vaak. Kijk ik ook uit naar het vaste school ritme waar ik waarschijnlijk na een week alweer in zit? Niet perse, maar ook dat vind ik niet erg.

De grote vraag is natuurlijk, hoe gaat mijn opleiding zijn. Zo leuk als ik het verwacht? Leuker? Of juist niet? Ik zal het allemaal wel zien en ik ben vooral heel benieuwd.

Juli en Augustus zijn voorbij gevlogen en het waren vooral maanden waarin ik mezelf eens wat beter voelde dan de maanden daarvoor. Zoals je hebt kunnen lezen in mijn vakantie verhaal, ging ik op vakantie naar Portugal en had ik een fijne tijd in Carvoeiro. Voor mij de eerste keer in Portugal en ik denk dat ik nog wel een keer terug zal gaan. Misschien dan een ander deel van het land of bij een grote stad in de buurt. Dat lijkt me wel wat. Inmiddels is het alweer een maand geleden dat ik het vliegtuig pakte maar het voelt nog veel langer geleden. Hoe kan het dat iets als een vakantie altijd zo lang geleden lijkt te zijn als je eenmaal thuis komt?

Op 28 juli kwam er een artikel online waarin ik schreef dat ik mezelf had voorgenomen eens wat meer in de keuken te gaan staan. Ik woon nog thuis dus iedere avond staat er een bord eten op mij te wachten maar omdat ik koken zelf ook leuk vind wilde ik dat meer gaan doen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog lang niet alle recepten uit het artikel gemaakt heb, oeps. Heb ik daar wel heel erg mijn best voor gedaan? Ook niet echt. Maar daarentegen heb ik wel vaker andere dingen gemaakt en dus vind ik toch dat dit zomer doel geslaagd is. Ik maakt een aangepast recept van die heerlijke hartige muffins en kookte een paar avonden voor mezelf.

Aan al het mooie komt een einde en dus ook aan deze zomer. Ik lig er niet wakker van want mijn favo tijd van het jaar komt er weer aan. De herfst met zijn vallende bladeren, stiekem toch best wat mooie dagen en mijn verjaardag! De winter met de feestdagen, liters winterglow thee en overal lampjes. Ik heb er zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *